O NAMA
146
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-146,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

O NAMA

o_nama_rukex1500v2

O nama

Tvrtka ART d.o.o. osnovana je 2015.godine i sjedište joj je u Čabru. Poduzeće se bavi računovodstvenim uslugama, poreznim i poslovnim savjetovanjem za mikro i male poduzetnike, obrtnike, slobodna zanimanja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, šumoposjednike i udruge. Kroz naše usluge savjetujemo vas kako iskoristiti olakšice, oslobođenja i poticaje, a sve kako biste ostvarili maksimalne uštede te kako bi kapital ostao za daljnji poticaj i razvoj vaše tvrtke.

Uz to izrađujemo i EU projekte za obiteljska poljoprivredna gospodarstva i mala poduzeća te razne prijave za poticaje financirane od strane ministarstava, županije, gradova i općina, ali i projekte za samozapošljavanje te poticaje za zapošljavanje djelatnika financirane od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Da biste konkurirali za sredstva morate imati precizno izrađen projekt, a mi vam možemo pomoći da vašu ideju pretvorite u kvalitetan projekt.

Također izrađujemo poslovne planove te prikupljamo cjelokupnu dokumentaciju potrebnu za dobivanje kredita za investicijska ili obrtna sredstva od strane HAMAG BICRO-a, HABOR-a ili bilo koje poslovne banke.

S našim klijentima nastojimo uspostaviti poslovnu suradnju smatrajući da im možemo omogućiti financijski napredak kroz dobra i brza rješenja te ponuditi višestruku uslugu, od računovodstvenih usluga kroz porezno i poslovno savjetovanje pa do financijskog napretka kako bi njihovo poslovanje postalo profitabilnije.

Nadamo se da ćete u nama prepoznati poslovnog partnera koji može svojim profesionalnim odnosom prema poslu odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.

Vrhunska usluga

Kontinuiranim educiranjem nastojimo svojim klijentima pružiti vrhunsku uslugu u svrhu njihovog maksimalnog zadovoljstva.

Zadovoljni klijenti

Maksimalno zadovoljstvo naših klijenata naš je primarni cilj. Naši dugogodišnji klijenti naš su dokaz dobre suradnje i njihovog zadovoljstva.

Godine iskustva

Dugi niz godina poslujemo s klijentima iz regije.