OSNIVANJE I LIKVIDACIJA
341
page-template-default,page,page-id-341,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

OSNIVANJE I LIKVIDACIJA

osnivanjex1500

Osnivanje i likvidacija

Osnivanje poslovnog subjekta

Odlučili ste pokrenuti vlastito poduzeće, obrt ili udrugu i niste sigurni odakle početi? Mi vam možemo pomoći pri odabiru oblika poslovnog subjekta ili udruge, uvažavajući pri tome vaše želje i mogućnosti te zakonom propisana prava i obveze, ali i mogućnosti. Savjetom ćemo vam pomoći da odaberete oblik poslovnog subjekta koji je najprimjereniji vašem budućem poslovanju te vas uputiti u zakonsku regulativu i proceduru registracije novog poslovnog subjekta.

Za vas možemo odraditi otvaranje tvrtke, obrta, udruge ili obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te vas riješiti svih obaveza s institucijama kako biste se mogli posvetiti isključivo vašem poslovanju. Svjesni smo koliko je danas teško odvažiti se na pokretanje poslovnog subjekta i upravo zato vam stojimo na usluzi sa profesionalnim savjetima i pravodobnim informacijama koje mogu biti ključne za uspješan početak poslovanja.

Zatvaranje obrta ili likvidacija poduzeća

Likvidacija je posao na koji se mnogi poduzetnici teško odlučuju jer iziskuje puno vremena i truda, ali je nužan dio kod zatvaranja poslovnog subjekta. Garantiramo da će likvidacija biti odrađena sukladno svim propisima kako biste zatvorili jedno poglavlje i mogli se posvetiti novim počecima.

Pomažemo vam od osnivanja, kroz rast i razvoj pa sve do prodaje ili likvidacije poduzeća!