ZAŠTO ART?
351
page-template-default,page,page-id-351,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

ZAŠTO ART?

zastoartx1500x2

Zašto Art?

zato jer … mi radimo naš posao kako biste vi mogli raditi svoj.

Cilj nam je pružiti višestruku uslugu koja na današnjem globalnom tržištu odgovara promjenjivim potrebama stranaka. Lako je izgubiti se u labirintu poreznih pravila i zakona! Vidite li sve probleme, prepreke, zakonske odredbe i pravila koje stoje na putu Vašeg uspješnog poslovanja?

Praćenje svih mogućih stalno promjenjivih zakona, novih pravilnika, obrazaca i normi zahtjevan je i opširan posao. Stoga, u poduzeću Art d.o.o. kontinuirano usavršavamo svoje znanje, sudjelujemo na stručnim seminarima, pratimo stručnu literaturu. Vjerujemo da nije dovoljno da mi budemo informirani nego da je isto tako važno informirati i vas najznačajnijim novostima u svezi zakonskih propisa, poduzetničkih prilika, vladinih i ostalih inicijativa za pomoć poduzetnicima i slično.

Vaš poslovni uspjeh prvenstveno ovisi o Vama samima, ali do njega ćete puno lakše doći uz dobrog pratioca u računovodstvu i sufinanciranju projekata.

Stoga, na Vama je da se na vrijeme odlučite za sigurnost i profitabilnost Vašeg poslovanja!