RAČUNOVODSTVO
198
page-template-default,page,page-id-198,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

RAČUNOVODSTVO

racunovodstvox1500

Računovodstvene usluge

Kao što i sami znate, živimo u državi gdje su česte izmjene zakona, kao i njihovih tumačenja. Vi kao poduzetnik sigurno nemate vremena pratiti stalne izmjene zakona te neprestano i detaljno se informirati kako to točno može utjecati na vaš posao, vi nemate vremena za česte kontakte sa ministarstvom financija, poreznom upravom, trgovačkim sudom i raznim inspekcijama. Vi kao poduzetnik želite što učinkovitije i efektivnije napraviti svoj posao jer u tome ste najbolji.

Naravno da želite i uštedjeti na nepotrebnim troškovima, a tu vam dobro računovodstvo može biti od velike koristi. Dobar računovodstveni servis vam može uštedjeti dosta novaca godišnje pa je pogrešno tretiranje računovodstva kao prateće, manje važne djelatnosti, kojoj se poduzetnik obraća samo povremeno.

Nije se jednom dogodilo da poduzetnik po vlastitom mišljenju posluje dobro, a zbog loših vođenja knjiga na kraju se godine nađe u velikim problemima koji nerijetko mogu završiti i zatvaranjem tvrtke. Možda vam se ovo čini predrastično i gotovo nemoguće, ali na žalost te se stvari događaju češće nego što mislite.

Znate li da istraživanja pokazuju da su troškovi (software, hardware, najam, namještaj, stručni časopisi, edukacija, savjetovanja….), nekoliko puta skuplji od usluga vanjskog računovodstva? Činjenica je da se često podcjenjuje važnost računovođe te mnogi poduzetnici nisu ni svjesni mogućeg doprinosa od strane istog. No, konačno treba shvatiti da računovođe nismo “evidentičari rezultata” koji sjede po strani nego “igrači u prvom timu”. Mi smo savjetnici poduzetnika.

Prednosti angažiranja profesionalnog računovođe odnosno ovlaštenog računovođe tvrtke Art d.o.o. pružiti će vam poslovne usluge koje mogu voditi novim prilikama i uštedama u poslovanju uz poštivanje svih zakona i propisa Republike Hrvatske, Zakona o računovodstvu te Hrvatskih i Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja.

Nudimo vam usluge računovodstva za:

  • mikro i mala poduzeća
  • obrte
  • slobodna zanimanja
  • obiteljska poljoprivredna gospodarstva
  • šumoposjednike
  • udruge

Uz naše znanje i preciznost, ali i kreativnost i spretnost osiguravamo vam uspješno računovodstvo.